Maria Montessori Erken Çocukluk Eğitimi Laboratuvarı Etkinlik Planlaması Hakkında

Değerli Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı Öğrencilerimiz

Maria Montessori Erken Çocukluk Eğitimi Laboratuvarında programımız dahilinde derslerde ve küçük gruplar halinde tanıtım çalışmaları yapılmaktadır.  Anabilim Dalımızca Okul Öncesi Eğitim alanına değerli katkıları olan bilim insanı Dr. Maria Montessori’nin eğitim anlayışı hakkında bilgi edinmek, geliştirdiği materyalleri tanıtmak ve bazı materyallerin kullanımlarını siz öğrencilerimize göstermek amacıyla iki farklı eğitimci tarafından gerçekleştirilecek Maria Montessori Konuşmaları ve örnek uygulamalarının yapılması planlanmaktadır.

Montessori konuşmalarına katılan öğrencilerimizle küçük gruplar halinde Maria Montessori Erken Çocukluk Eğitimi Laboratuvarı sınıf tasarımı ve materyallerin kullanımı ile ilgili öğretim üyelerimiz eşliğinde planlanan zamanlarda gözlem ve incelemeler yapılacaktır.

Montessori Konuşmalarına dair detaylı bilgiler ilerleyen günlerde sizlerle paylaşılacaktır.

Sevgilerimizle…ResimResimResim

Bu içerik 26.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 452 kez okundu.