Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı 2. sınıf öğrencilerimiz Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında "Minik Kalpler İçin Yak Bir Meşale" adlı projeyi başlatmışlardır. Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Akşin Yavuz'un rehberliğinde yürütülen projede Iğdır'ın Aralık ilçesinin Gödekli köyünde, Gödekli Ortaokuluna bağlı bir anaokuluna destek olunacaktır. Yeni açılan anaokuluna eğitici materyal desteği sağlamak amacıyla yürütülen projede ihtiyaç duyulan eğitici materyallerin listesi afişte yer almaktadır. Bağış yaparak katkı sağlamak isteyen herkes desteklerini Pazartesi ve Perşembe günleri Eğitim Fakültesi kantini karşısına kurulan "Minik Kalpler İçin Yak Bir Meşale" projesi standına bağışlayarak katkı sunabilir.

Resim
Bu içerik 21.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 97 kez okundu.