Özel Öğretim Yöntemleri Dersi İşleyişi Hakkında Öğrencilere Duyuru

Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalında 6. Yarıyıl dersi olarak yürütülmekte olan İOÖ601 kodlu Özel Öğretim Yöntemleri II dersinin (2 sa teori ve 2 sa uygulama) 2020-21 bahar döneminde işlenişi 2 saat teorik uzaktan çevrimiçi, eşzamanlı eğitim yoluyla gerçekleşecektir. Dersin devam zorunluluğunun bulunmaması ve derse kayıtlı yalnızca 6 öğrenci olması nedeniyle öğrencilerin derse katılım durumları mevcut imkanları da göz önünde bulundurularak; 2 saatlik uygulamanın öğrenciler tarafından ders kapsamında haftalık işlenen konulara paralel olarak uygulama örnekleri (videolar, fotoğraflar, örnek etkinlikler gibi) bularak değerlendirip raporlamaları biçiminde gerçekleşecektir. Öğrenciler buldukları içerikleri ödev olarak haftalık yükleyecek ve ödev-performans takibi dersin sorumlu öğretim üyesi tarafından haftalık olarak düzenli yapılacaktır. Bununla birlikte öğrencilerin mevcut imkanları uyarınca, belirlenecek öğretim yönteminin sınıf ortamında nasıl gerçekleştirilebileceğine dair bir etkinlik örneğini hazırlayarak her öğrencinin en az iki yöntemi canlı olarak sunması ve birbirlerini değerlendirmeleri sağlanacaktır.

Bu içerik 16.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 284 kez okundu.