Temel Eğitim Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Temel Eğitim Bölümü Oryantasyon Programı 03.10.2023 Salı günü saat 13.30’da Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanları ve Sınıf Öğretmenliği 1. Sınıf Öğrencileri ile Okul Öncesi Öğretmenliği 1. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon programında, Temel Eğitim Bölümü’nün genel tanıtımının ardından Sınıf Eğitimi ABD ve Okul Öncesi Eğitimi ABD tanıtılmıştır. Anabilim dallarının tanımından sonra Sınıf Eğitimi ABD topluluğu olan “ Genç Öğretmenler Topluluğu” başkanı, Okul Öncesi Eğitimi ABD topluluğu olan “Erken Çocukluk Eğitimi Topluluğu” başkanı ve son olarak bağımlılıkla mücadele kapsamında programımıza davet ettiğimiz “Genç Yeşilay Topluluğu” başkanının toplulukları hakkında bilgilendirme yapmasıyla program sonlandırılmıştır. Programdan sonra öğrencilerimiz, fuaye alanında topluluklarımız tarafından açılan stantlarda daha detaylı bilgilendirilmişlerdir.

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim

Bu içerik 03.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 272 kez okundu.